Panduan Pemula untuk Hosting WordPress Terurus

Walaupun anda mungkin pernah melihat hosting WordPress yang diuruskan disebut-sebut sebagai peningkatan penting bagi sesiapa yang serius mengenai laman web mereka, anda mungkin mempunyai beberapa soalan mengenai jenis web hosting ini.


Panduan Pemula untuk Hosting WordPress Terurus

Pertama, anda mungkin tertanya-tanya apa faedah hosting jenis ini, dan kedua anda mungkin ingin tahu mengapa hosting WordPress yang dikendalikan selalunya berharga jauh lebih tinggi daripada tahap kemasukan, hosting bersama yang banyak tersedia.

>> Muat turun versi PDF anda yang boleh dicetak di sini <<

Oleh itu, untuk membantu anda mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai bentuk hosting web yang semakin popular ini, panduan pemula untuk hosting web terurus untuk WordPress ini bertujuan untuk jawab beberapa soalan yang mungkin anda ada mengenai jenis perkhidmatan ini.

Mendapatkan Grip dengan Hosting WordPress Terurus

Seperti namanya, jenis web yang dihoskan ini hanya tertumpu pada pengguna WordPress dan laman web mereka. Sekiranya anda mencari ruang web untuk memasang perisian jenis lain atau menghoskan laman web HTML buatan tangan anda, maka anda lebih baik mencari di tempat lain.

Namun, jika anda mencari rumah untuk laman web WordPress anda, maka jenis hosting ini menawarkan persekitaran yang dioptimumkan sepenuhnya untuk perisian penerbitan dalam talian kegemaran dunia.

Oleh kerana perkhidmatan ini diuruskan, banyak tugas dari hari ke hari yang anda akan tanggung dilepaskan dari tangan anda dan diuruskan oleh kakitangan sokongan yang menjaga laman web anda.

Kelebihan Hosting WordPress Terurus

Kami baru sahaja menyentuh beberapa titik penjualan utama jenis hosting ini, tetapi penting untuk membincangkannya dengan lebih terperinci supaya anda dapat memahami dengan lebih baik bagaimana mereka benar-benar dapat memberi manfaat kepada anda dan laman web WordPress anda di untuk membantu anda memutuskan sama ada perkhidmatan yang dinaik taraf ini bernilai pelaburan atau tidak.

Untuk memberi anda idea ringkas mengenai apa yang anda boleh harapkan dari perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan berkualiti berikut adalah beberapa faedah utama:

 • Laman web memuat cepat dan kelajuan halaman meningkat
 • Penyelenggaraan dan sandaran WordPress yang diuruskan
 • Peningkatan laman web dan sokongan pengguna

Oleh itu, setelah anda mengetahui kelebihan penjualan jenis web hosting ini, mari kita perhatikan masing-masing dengan lebih terperinci.

Mengapa Kelajuan Tapak Penting

Oleh kerana pelayan hosting WordPress yang dikendalikan dan infrastruktur perkakasan yang menyokong hanya memenuhi satu jenis perisian, mereka dapat disesuaikan dan dikonfigurasi untuk memenuhi keperluan perisian itu sahaja.

Ini membolehkan yang terbaik dari host ini menawarkan prestasi yang tiada tandingannya dari segi masa memuatkan laman web.

Sebagai pemilik laman web, kelajuan halaman dan masa memuatkan laman web seharusnya menjadi sesuatu yang anda fikirkan. Laman web memuatkan perlahan boleh memberi kesan negatif kebolehgunaan dan kadar penukaran kandungan anda.

Oleh itu, jika anda menjual item dari laman web anda, atau berharap dapat memberikan respons dari pelawat anda, sama ada mendaftar sebagai pelanggan atau membuat pertanyaan mengenai perkhidmatan anda, kelajuan laman web harus diberi perhatian kepada anda.

Selain itu, dipercayai bahawa Google melihat kelajuan laman web untuk menentukan sejauh mana layak untuk diperingkat hasil carian mesin pencari mereka, dengan laman web yang perlahan diturunkan.

Laman web pemuatan lambat tidak hanya akan berusaha menarik pengunjung dari awal, tetapi pengalaman pengguna yang negatif juga akan memberi kesan buruk terhadap kemampuan laman web untuk berfungsi seperti yang diharapkan.

Pengurusan Laman Web WordPress

Sebahagian daripada daya tarikan hosting WordPress yang dikendalikan adalah bahawa perkhidmatan ini merangkumi pengurusan laman web anda. Tahap perkhidmatan berbeza dari host ke host, tetapi sering merangkumi mengurus kemas kini perisian inti WordPress dan sebarang pemalam yang anda gunakan.

Sekiranya anda mempunyai lebih daripada segelintir plugin yang berjalan di laman web anda, maka anda akan mengetahui berapa kerap mereka perlu mengemas kini.

Walaupun ini adalah tugas yang agak mudah, mengetahui bahawa seseorang menyimpan butiran dan baut laman web anda terkini bagi pihak anda, dan oleh itu banyak lebih tahan terhadap peretasan dan serangan, sangat meyakinkan – belum lagi mempunyai satu tugas yang kurang dalam senarai tugas anda.

Penyedia hosting WordPress yang baik juga akan menjaga agar laman web anda disandarkan, dan yang lebih penting, memulihkan sandaran tersebut sekiranya ada yang tidak betul.

Sekiranya laman web anda pernah disusun, atau anda atau rakan penulis secara tidak sengaja menekan butang yang salah, mengetahui pemulihan hanya beberapa klik lagi boleh melegakan.

Pasukan Pakar WordPress di Tangan

Oleh kerana banyak host WordPress yang diurus hanya berurusan dengan WordPress, mereka dapat membina pasukan pakar WordPress.

Fakta bahawa pasukan ini memberi tumpuan sepenuhnya pada perisian ini, sementara juga memperoleh tahap pendedahan yang mengagumkan ke laman web WordPress yang tidak terkira banyaknya, kemampuan mereka untuk melakukannya pra-mengosongkan masalah dan menyelesaikan masalah apabila timbul, sukar untuk ditewaskan.

Bagi anda, pengguna akhir, ini bermaksud kemungkinan laman web anda menjadi mangsa bentuk serangan atau masalah keselamatan diminimumkan, tetapi anda juga mempunyai pasukan pakar WordPress yang harus anda kunjungi sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau pertanyaan.

Hosting Web Terurus WordPress bukan untuk Semua Orang

Setelah membaca perkara di atas, anda mungkin sudah bersedia untuk menandatangani garis putus-putus dan meningkatkan hosting laman web anda ke laman web yang lebih pantas, lebih selamat, dikendalikan, dan disokong oleh pasukan pakar WordPress.

Walau bagaimanapun, hosting WordPress yang dikendalikan bukan untuk semua orang. Kos boleh menjadi faktor larangan bagi banyak pengguna. Walaupun pelaburan tambahan ini, dibandingkan dengan hosting bersama peringkat kemasukan, membawa banyak faedah, tarif bulanan yang lebih tinggi boleh berada di luar jangkauan untuk beberapa pemilik laman web baru.

Berita baik di jabatan ini adalah kerana ruang ini semakin kompetitif, harga pasti turun. Namun, kerana peningkatan kos dalam penyampaian jenis hosting ini, tidak mungkin mereka akan mencapai tahap tawar-menawar hosting bersama.

Pakej hosting bersama tahap kemasukan juga sering menawarkan pakej menarik, termasuk ruang pelayan tanpa had, lebar jalur tanpa had, kemampuan untuk mengehoskan sebilangan laman web yang tidak terhad, dan banyak lagi ciri berguna lain.

Sebaliknya, pakej hosting yang diuruskan dengan baik, akan menawarkan pakej yang lebih realistik, dan tidak dapat bersaing dengan syarat ini.

Walau bagaimanapun, tambahan hosting bersama yang mengagumkan ini sering menjadi tipu muslihat, membuktikan pepatah lama bahawa jika kedengarannya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, ia mungkin.

Isu lain yang berpotensi untuk dipertimbangkan adalah kekurangan kebebasan relatif anda boleh mendapatkan dengan hosting WordPress terurus.

Tidak seperti pakej hosting yang lebih umum, anda tidak bebas untuk memasang aplikasi dan perisian lain di ruang web anda, dan dengan beberapa host terdapat beberapa plugin yang dilarang.

Ini semua disebabkan oleh fakta bahawa pelayan hosting web dikonfigurasi dengan cara tertentu untuk menawarkan tahap prestasi dan keselamatan yang lebih tinggi ke laman web WordPress.

Skrip lain yang boleh mempengaruhi prestasi secara negatif tidak dibenarkan.

Sekiranya anda memerlukan kebebasan untuk dapat memasang perisian tambahan atau skrip khusus, tetapi masih menginginkan tahap prestasi yang lebih tinggi, maka hosting VPS yang dikendalikan mungkin merupakan pilihan yang lebih baik.

Adakah Hosting Terurus WordPress untuk Anda?

Oleh itu, setelah anda mempunyai pemahaman yang lebih baik tentang apa itu WordPress yang diuruskan, termasuk apa kelebihannya, dan juga beberapa kekurangannya, terserah kepada anda untuk menentukan apakah itu jenis web hosting yang tepat untuk anda.

Secara peribadi, jika anda hanya menggunakan WordPress dan mempunyai anggaran untuk hosting WordPress yang dikendalikan, ada baiknya anda mencari host yang sesuai yang menawarkan jenis perkhidmatan ini.

Manfaatnya jauh melebihi yang negatif dan jika anggaran anda dapat meluas, hosting yang dikendalikan berpotensi menjadi pelaburan yang hebat.

Syarikat Hosting WP Terurus

Bluehost

Bluehost menawarkan pilihan hosting WordPress yang diuruskan dengan pantas, selamat dan sederhana dengan harga yang sangat berpatutan.
Hosting WordPress Terurus Bluehost

 • Dari $ 12.49 sebulan
 • Dibina di platform VPS
 • Bersepadu dengan ManageWP dan MOJO Marketplace
 • Termasuk SiteLock, CDN canggih dan SiteLock WAF
 • Tanpa bayaran tersembunyi, jaminan wang dikembalikan bila-bila masa

Tapak Tapak

Tapak Tapak adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang tidak mahu mengeluarkan wang untuk penyedia hosting yang mahal. SiteGround menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan dengan harga yang sangat berpatutan.
Hosting WordPress Terurus SiteGround

 • Dari $ 3.95 sebulan (potongan 60% dari harga biasa)
 • Pemasangan WordPress Percuma & Domain Percuma
 • Lebih Selamat dengan Autoupdates
 • Pemindahan WordPress Percuma
 • WordPress lebih pantas dengan CDN & Cache

MediaTemple

MediaTemple adalah penyedia hosting premium yang popular yang menawarkan hosting WP yang cepat, selamat dan terurus premium.
Media Temple Menguruskan Hosting WordPress

 • Dari $ 29 sebulan
 • Pantas & hosting WordPress yang sederhana
 • Inti WordPress automatik & kemas kini keselamatan
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Persekitaran pementasan 1-klik
 • Panel kawalan semua dalam satu
 • Termasuk 3 pemasangan WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map